Oppmerking av p-plasser

Oppmerking

Austevoll Asfalt AS merker opp parkeringsplasser, gangfelt, lagermerking og mye mer. Med lang erfaring og moderne utstyr sørger vi for en effektiv oppmerking av deres område.

Oppmerking av p-plasser

Parkeringsplassen er det første kunden ser, så det er ingen grunn til at denne ikke skal se bra ut. En oppmerket parkeringsplass vil også utnytte området ditt maksimalt i forhold til antall biler som kan parkere der, samtidig som det gir bedre oversikt og sikkerhet for trafikkanter, både gående og kjørende. For det meste gir vi pris pr. e-post og over telefon, men tar synfaring der dette kan være behovsmessig. Kontakt oss gjerne for et uforpliktende pristilbud.

Prefabrikkert termoplast

Prefabrikkert termoplast betegner ofte symboler som f.eks Handicap, El-bil, Gangfelt, Kjøreretning piler med mer. Disse blir lagt ned med varme og vil ved montering smelte sammen med asfalten. Vi besitter alle typer symboler, så ta gjerne kontakt om dette er noe dere trenger.

Våre produkter

Vi bruker kun moderne utstyr til oppmerking, og vil ved maling bruke vannbasert flyplassmaling. Denne er ekstremt slitesterk, og blir lagt ned med et trykk på 160Bar. Se videoen nedenfor for å se hvordan dette foregår i praksis. Ved montering av symboler vil vi bruke prefabrikkert termoplast.

Våre kunder

Austevoll Asfalt merker opp for store entreprenører til små butikker, kommuner, borettslag, kjøpesentre med mer. Ingen jobb er for liten eller for stor. Ta kontakt i dag for en uforpliktende pristilbud.

© Austevoll Asfalt AS
Utviklet av: