Om oss

Austevoll Asfalt AS er din leverandør av asfalt i Hordaland og omegn. Vi er et trygt og sikkert valg for deg som trenger asfaltering. Vi har over 30 års erfaring innen asfaltering, og utfører alle typer asfalteringsoppdrag – fra gårdstun og parkeringsplasser til større jobber som veier og store plasser.

Vi asfalterer hovedsaklig i områdene Bergen, Austevoll, Stord, Bømlo, Tysnes, Samnanger, Nordhordaland, Voss, men tar gjerne på oss arbeid andre steder.

Austevoll Asfalt AS besitter fagbrev innenfor asfaltering, og dette gir deg som kunde en ekstra sikkerhet på at jobben vi gjør blir gjort med faglig kompetanse.

Vi er også stolte av nominasjonen til årets Gasellebedrift 2013.

Maskinpark

Maskinparken vår inneholder:

  • Vögele 1303-2: 2015 modell – Minimum bredde 1,8 m., maksimumbredde 4,1 m.
  • Hamm: 2015 modell – 2,5 tonn

AUSTEVOLL ASFALT – LEVERANDØR I STARTBANK

 
StartBANK er et felles leverandørregister som brukes av innkjøpere innenfor bygg og anlegg, forvaltning, forsikring og fast eiendom i Norge, til støtte for seriøse leverandører og med oppdatert og kontrollert leverandørinformasjon. Med 4500 leverandører som er evaluert på grunnlag av forhåndsbestemte godkjenningskriterier, er StartBANK en rettferdig, åpen og sikker løsning for valg av pålitelige leverandører. Dette gir leverandørene mulighet til å konkurrere på like vilkår og bidrar til bruk av seriøse aktører, og skaper nye forretningsmuligheter for både innkjøpere og leverandører.

Bransjenettverket StartBANK ble startet på grunnlag av et pilotprosjekt kalt «Seriøsitet i byggenæringen» som ble lansert i 2005 i samarbeid mellom Byggenæringens landsforening (BNL), norske myndigheter og Achilles. StartBANK utvikles kontinuerlig for å oppfylle de stadig mer krevende juridiske føringene og behovene for risikohåndtering i byggebransjen.

© Austevoll Asfalt AS
Utviklet av: